Értékbecslés

LBK. Qualitas Ingatlanforgalmazó és Értékbecslő Kft. fő profilja az ingatlan értékbecslés, több jelentős bank és pénzintézet választott bennünket ajánlott partneréül az ingatlan fedezetű hitelekhez szükséges értékbecslési tevékenységek elvégzésére. Nyíregyházi irodánkban és más vidéki helyszíneken, a fővárosban, vizsgázott és tapasztalt értékbecslők tevékenykednek, bevett, és a hitelt nyújtó bankok által elfogadott módszertan alapján, így gyors határidővel és nagy megbízhatósággal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Megbízóink túlnyomó többsége magánszemély, de vállalkozások, önkormányzatok számára is végzünk értékbecslési tevékenységet.

 
Vállalkozásunk 2008. elején elsősorban a Takarékszövetkezetek hitelkihelyezéséhez kapcsolódóan végezte a vagyonértékelői tevékenységet KFT. formájában. A biztosítékként felajánlott ingatlanok piaci értékeinek meghatározása, fedezetek ellenőrzése, készültség meghatározások is a megbízásaink közé tartoznak.
A bevételeink 95%-a a szakértői munkából származik. Az elmúlt években több bankkal és pénzügyi vállalkozással kötöttünk  megállapodást ingatlanok értékbecslésére, ezen kívül eseti jelleggel is dolgozunk felszámolással foglalkozó vállalkozásnak is.

Szakértőink a Magyar Ingatlan Szövetségnek (www.maisz.hu) tagjai, az alapítón keresztül az Építész Kamarának is.